čtvrtek 9. prosince 2010

Apple se spoléhat na grafiku Intel Sandy most v budoucnu MacBooky, AMD GPU v MacBook Pros?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/09/apple-to-rely-on-intels-sandy-bridge-graphics-in-future-macbook/:
Apple plánuje využívat technologii Intel Sandy Bridge CPU ve své budoucí notebooky, žádné překvapení, ale co je zajímavé o těchto nadcházejících strojů je, že některé z nich mohly spoléhat pouze na čipu Intel pro obecné i grafické zpracování úkolů. To je slovo z obvyklého "zdroje obeznámené s plány společnosti Apple," kteří očekávají, že "MacBook modely s obrazovkou o velikosti 13 palců a pod" vyhýbat zahrnutí diskrétní GPU a jezdit své štěstí na lepší grafický výkon Intel nadcházející do- it-all čip. Momentálně zde nejsou žádné sub-13.3-palcový MacBook, takže návrh jeden je jistě zajímavé, ale hlavní bod, zde se zdá, že NVIDIA ponechány strany Apple, protože MacBook Pros se rovněž očekává, přejít až na AMD- za předpokladu, grafický hardware. Všechny tyto změny by měly probíhat s příští aktualizaci Apple, který je přirozeně očekávat na nějakém místě v novém roce. I když, jak CNET připomíná, mohlo by to vše být jen trik, jak masivní vyjednávání dostat NVIDIA hrát hezčí s jeho ceny, jsme ochotni věřit, Intel má konečně dostali své integrované grafické až na úroveň, kdy se mu zachce, náročné na tastemakers Apple.

Apple se spoléhat na Sandy Bridge grafiky Intel v budoucnu MacBooky, AMD GPU v MacBook Pros? původně objevila na Engadget na čt. 9.prosince 2010 08:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje CNET | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat