čtvrtek 9. prosince 2010

Samsung nerozhodnutí o Perník na Galaxy S, Google říká, že hardware potřebuje 'podobné' to Froyo

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/09/samsung-undecided-about-gingerbread-on-galaxy-s-google-says-har/:
Pokud Nexus S je v podstatě Galaxy S v Perníkové přestrojení, tak si myslíte, že Samsung by praská ve švech nabídnout upgrade softwaru pro všechny telefony je již prodané , že od rodiny. Dobře, opravdu nebude, ale vy si naději, že by se v případě, že jo? No, Pocket-cupanina šťouchl Samsung právě na tomto místě a podařilo se podvádět následující odpověď od místního kontaktu UK pravděpodobně hovořící jménem mothership:
"V případě, že nová verze operačního systému Android je veřejně oznámena a propuštěn, Samsung přezkoumá možnost implementace těchto nových verzí stávajících produktů Samsung s operačním systémem Android (" Update ").

Tento přezkum bude vycházet z různých faktorech, včetně, bez omezení, celkový vliv těchto Update se výrobků Samsung, požadavky na systém, konstrukční omezení, a úroveň spolupráce ze strany dodavatelů součástek a software licence ".
Vpravo, takže perníku startu, a že zcela nový telefon, který přijde v týdnu čas , nejsou veřejné dost? A co je "celkový efekt" aktualizace Perník za skupinu velmi spokojených uživatelů? Samsung se zdá být odpovídající jeho země-mate LG ve přičemž hodnotící přístup k perníku, ale Google Android vlastní vedoucí vývojář je docela definitivní o software, pověst, že "perník hardware potřebuje jsou podobné Froyo." Takže pokud váš telefon lze spustit verzi F, měla by mít žádný problém manipulace verze G. .. žádný problém jiné než své vlastní tvůrce.

Pokračovat ve čtení Samsung nerozhodnutí o Perník na Galaxy S, Google říká, že hardware potřebuje 'podobné' to Froyo

Samsung nerozhodnutí o Perník na Galaxy S, Google říká, že hardware potřebuje 'podobné' na Froyo původně objevila na Engadget na čt. 09.12.2010 04:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroje Pocket-cupanina , @ morrildl (Twitter) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat