čtvrtek 9. prosince 2010

Duševní Ventures začíná tech patentu urážlivé, soubory tři soudní spory proti devíti společností

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/09/intellectual-ventures-begins-tech-patent-offensive-files-three/:
Vždycky jsme se divili, proč bývalý CTO společnosti Microsoft Nathan Mhyrvold bylo hromadění patentů ve své nové společnosti k duševnímu Ventures , a vypadá to, že začínáme zjistit, proč: kromě licencování celé portfolio HTC a Samsung , IV jen podala své První tři patentové soudní spory proti devíti tech společností. Údaje jsou rozptýlené, ale první oblek je proti Symantec, McAfeee, Trend Micro, a Check Point Software, druhá jména Elpida paměti a Hynix, a třetí je proti Altera, Lattice Semiconductor, a Microsemi. My bychom předpokládat, patenty, že všechny dotčené super-technické povahy, ale opravdu to není specifika máme zájem - je to víc, že IV začíná flex nějaký sval v tech světa, a to znamená, že spoustu peněz by mohla změnit rukou opravdu rychle. Uvidíme, co se stane.

Duševní Ventures začíná tech patentu urážlivé, soubory tři soudní spory proti devíti společností původně objevila na Engadget na Čt. 09.12.2010 03:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat