čtvrtek 9. prosince 2010

Exkluzivně: PlayStation Telefon 'Zeus Z1' prototyp porovnány na videu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/09/exclusive-playstation-phone-zeus-z1-prototype-benchmarked-on/:
Nemůžeme se nabažit Playstation Telefon Sony Ericsson (také známý jako Zeus Z1), a my jsme ani hádat můžete. Byli jsme právě poslal nové video zařízení v akci, jen teď je to běh Qualcomm Neocore benchmark app. Jak můžete vidět, přístroj se podařilo 24,4 snímků za sekundu v průměru. , Že nevypadá jako moc - naše Nexus S, například právě rozjel 55.6fps -, ale mít na paměti, to není konečný software (nebo hardware pravděpodobně), takže se žádné závěry ve všech k tomu z toto měřítko právě teď. Stále, to je hezké dostat jiný pohled na telefon, jak jsme palec blíže k cílové čáře stále nemůžeme dělat nad obzorem. Omlouváme se, žádné slide-out gamepad, ale viděl, že minulý týden . Nebuďte chamtiví. Video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Exkluzivně: PlayStation Telefon 'Zeus Z1' prototyp porovnány na videu

Exkluzivně: PlayStation Telefon 'Zeus Z1' prototyp vzorovým na video se původně objevila na Engadget na čt. 09.12.2010 14:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat