čtvrtek 9. prosince 2010

Kuřecí Powered Steadicam prokáže drůbeží má budoucnost v Hollywoodu (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/09/chicken-powered-steadicam-proves-poultry-has-a-future-in-hollywo/:
Kuřecí Powered Steadicam prokáže drůbeží má budoucnost v Hollywoodu (video)
Pokud jste se rozhodli využít full-rozvinutou Steadicam ve Vaší další indie senzace raději ujistěte, že máte rozpočet - mohou spustit nahoru $ 45,000. Jistě, existují levnější možnosti tam, některé složitější než ostatní , ale žádná není zas až tak úžasné, jak to. Je to kuře Powered Steadicam z pennywhistle Productions a to je, prostě a jednoduše, kuře s kamerou na hlavě, s využitím ptáka stabilizační vestibulo-oční reflex. Ve videu, vložené pro vaše potěšení níže můžete vidět, že verze 1.0 nešel tak dobře. Takže, náš neohrožený kameraman dvoře rychle záloh na verzi 2.0 - "mnohem větší kohout." Zatímco video kvalita je nízká efekt je vlastně docela dobře, ale je to konec, že opravdu je to všechno dohromady. Se jen dívat na video, nebudeme zničit překvapení.

Pokračovat ve čtení Kuřecí Powered Steadicam prokáže drůbeží má budoucnost v Hollywoodu (video)

Kuřecí Powered Steadicam prokáže drůbeží má budoucnost v Hollywoodu (video) se původně objevila na Engadget na čt. 09.12.2010 07:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Engadget španělštině | zdroje destinws2 (YouTube) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat