pondělí 29. listopadu 2010

Playboy vydání 'od začátku do konce' ne-tak-diskrétní 250GB pevným diskem

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/29/playboy-releases-not-so-discrete-250gb-cover-to-cover-hard-dri/:
No, můžete konečně vyhodit, že v kufru svého dědečka garáž. Hugh Heffner dědictví vzala příklad z National Geographic - v pravděpodobně non-děsivá cesta - a spolupracuje s vydavatelem Bondi digitální uvolnění (pravděpodobně Seagate-brandové ) 250gigabajt externí pevný disk plný každém čísle Playboy vydal od roku 1953. Jeho vyvolávací cena 300 dolarů je zhruba čtyřikrát, co byste zaplatili za nové G-hodnocené 250GB diskem dnes, ale v porovnání s 57-předplatné, digitální úschovny je jistě výhodné. Na rozdíl od jejich stopách blazin 'úsilí s iBod když díky prominentní umístění značky kultovní motýlek-nosí zajíček a jméno, není šance na používání tohoto přístroje pro praktické úkoly, jako je zálohování TPS zprávy v kanceláři. Stejně jako rozhodnutí o vyřazení DVD ve prospěch VOD však pohybovat se prokázat časopis nebojí pobyt krok dnešní obsahu vývoj spotřeby. Další zastávka, kout barev ?

Playboy zprávy 250gigabajt 'od začátku do konce' ne-tak-diskrétní pevný disk původně objevila na Engadget na po. 29 listopad 2010 11:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Geek.com | zdroje Reghardware | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat