pondělí 29. listopadu 2010

Sony PSP získat neomezené stahování hudby prostřednictvím tzv. cloud-based Qriocity služby

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/29/sony-psp-to-gain-unlimited-music-via-cloud-based-qriocity-servic/:
Jen pár dní poté, co Sony Qriocity video-on-demand službu šel žít v celé Evropě, v této mouchy - zprávu, že výše uvedené služby, bude s roztaženými křídly, které se dotýkají PSP v krátké době. Slovo na ulici má to, že příští update PlayStation Portable (od verze 6.35) přinesou spolu Music Unlimited poháněn Qriocity, popsal jako "novou, tzv. cloud-based, digitální hudební služba od společnosti Sony, který umožní milovníkům hudby přístup k milionům skladby uložené a synchronizované přes mrak. " Post-update, budou uživatelé oznámení nová ikona v XrossMediaBar PSP pod 'Hudba' kategorie, a navíc, bude aplikace Media Go pro správu PSP stahovatelný obsah na vašem PC se aktualizuje "s vylepšení uživatelského rozhraní a pokročilé úpravy fotografií nástroje. " Sony zbývající maminka na datum startu, ale na internetu je již bzučící o tom, co to může znamenat pro blížící se PlayStation telefonu . Sony bude konečně mít nohu-až přes IOS s hluboce zakořeněný neomezené stahování hudby klienta? Chlapec si sen, ne?

Sony PSP získat neomezené stahování hudby prostřednictvím tzv. cloud-based Qriocity služba původně objevila na Engadget na po. 29 listopad 2010 12:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Boy Genius Zpráva | zdroje PlayStation Blog (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat