pondělí 29. listopadu 2010

KDDI vyvíjí zoom-posílit systém pro HD video streaming na chytré telefony (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/29/kddi-develops-a-zoom-enhance-system-for-hd-movie-streaming-on-sm/:
Protože ne každý telefon má plné rozlišení 1080p (zatím), KDDI 's VaV Labs přišli s novou metodou pro masírování co nejvíce z filmu HD streamů na cestách. Stále budete moci bušit své chudé mobilní přístroj a spojení s full-res stream, by si to přejete, ale KDDI v oblasti inovací je v rozvojových systém, pomocí něhož si můžete přiblížit na konkrétních částech krmiva, mají kupírované proudu na vaše požadavky na daleko-off servery někam, a pak dostanou jen věci, které chcete vidět na vašem zařízení. A protože v telefonu je výše uvedené pixel nedostatek, bude zaměstnání této techniky nejčastěji za následek zanedbatelnou ztrátu věrnosti obrázku, pokud existuje. Největším přínosem však může být dopravcům jako KDDI, kteří skončili muset nést méně dat tam a zpět, i když to přijde na mírném server-side náklady. Video po přestávce.

Pokračovat ve čtení KDDI vyvíjí zoom-posílit systém pro HD video streaming na chytré telefony (video)

KDDI vyvíjí zoom-posílit systém pro HD video streaming na chytré telefony (video) původně objevila na Engadget na po. 29 listopad 2010 03:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje DigInfo.tv | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat