pondělí 29. listopadu 2010

Inhabitat Týdne v Green: modernizace USA vnitrostátní distribuční soustavy, nemluvě pouště a pyramid

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/28/inhabitats-week-in-green-modernizing-the-us-national-grid-not/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.

Tento týden v Inhabitat, byli jsme vděční za možnost být svědkem dlouho očekávaný odhalení futuristický sluneční-poháněl Masdar institutu v Abu Dhabi, a také jsme slyšeli, že vědci vzrušující zprávy vyvíjejí projekt, který by mohl mít nás pomocí Sahara poušť dodávat 50% světové energie do roku 2050 .

Také jsme byli oslněni dynamický "tančící", fasáda z Technic showroom Kiefer a to nebetyčný zeleň-lemované pyramidy zachytil náš pohled svým moderním vzít na starověké mayské architektury. Svět zelených tech měl hodně vděčný za příliš jako US Department of Energy oznámila, že cena 19.000.000 dolarů na modernizaci vnitrostátní distribuční soustavy a zelené dopravy viděl první let s pohonem Jatropha-založené biopaliv . Na lehčí notu, to sluneční-poháněl invalidní vozík a jeho návrhář připraven pustit se do 200 mil cesty předvést své schopnosti.

Pro ty z vás, v honbě za nabídky Cyber Monday, nezapomeňte se podívat na naše zelené Gadget dárky Průvodce s našimi tipy na nejžhavější eko-šetrné technologie tam venku. Také si všiml této geniální dřevo reproduktorový systém , který zesílí hudbu pomocí vlastnosti materiálu je vyroben a nepotřebuje elektřinu vůbec.

Inhabitat Týdne v Green: modernizace USA vnitrostátní distribuční soustavy, nemluvě pouště a pyramid původně objevila na Engadget na ne. 28 listopad 2010 19:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat