pondělí 29. listopadu 2010

Sprint a Clearwire dodat WiMAX do Los Angeles, Ohio, Miami a ve Washingtonu DC, slibuje SF 28.prosince

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/29/sprint-and-clearwire-deliver-wimax-to-los-angeles-ohio-miami-a/:
Vypadá to, že Sprint se chce dostat každý poslední olíznout 4G pokrytí před Verizon cvakne vypínačem na LTE - dnes, její společný podnik s Clearwire zahajuje WiMAX v City of Angels den před plánovaným termínem . Lest si myslíte, že Los Angeles je stále zvláštní zacházení, může pět dalších buněčných trhy také získat chuť 5Mbps na 7Mbps rychlost stahování, včetně Miami, Cleveland, Cincinnati, Columbus a našeho národa Capitol, Washington DC, čímž se celkový počet oblastí, kde si 're získání nějaké vzdálenost v mílích z že 10 dolarů příplatek až 68. Co bude dál? Pokud se tisková zpráva po přestávce, je správné, San Francisco konečně splnila své Need for Speed 28.prosince. Ne, že by některý z těchto lokalit nejsou tajně těší už 4G , samozřejmě.

Pokračovat ve čtení Sprint a Clearwire dodat WiMAX do Los Angeles, Ohio, Miami a ve Washingtonu DC, slibuje SF 28.prosince

Sprint a Clearwire dodat WiMAX do Los Angeles, Ohio, Miami a ve Washingtonu DC, slibuje SF 28.prosince původně objevila na Engadget na po. 29.listopad 2010 01:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat