pondělí 29. listopadu 2010

Sony požáry příval touchscreen patentových přihlášek, pouze jedno body na novém PSP

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/28/sony-fires-barrage-of-touchscreen-patent-applications-only-one/:
Právníci Sony Computer Entertainment America, musí být mocný obsazeno v říjnu loňského roku, násadová divoké schéma, které vyšly najevo tento týden - série osmi intertwining patentových přihlášek všech popisující jeden přístroj s dotykovým displejem zajímavý interface. Když je to těžké říct, co tvoří koncové zařízení může trvat - aplikace naznačují posuvníky, véček a břidlice - několik zřetelných myšlenek bubliny na povrch, a my zaklepat ven jeden po druhém. Za prvé, vynálezci se zdají být poněkud zvláštní slova o touchpad, který je oddělený od hlavní obrazovky - možná dokonce i na jeho zádech , jako je rumored PSP2 - a Sony se snaží patentovat způsob, jak manipulovat s objekty na obrazovce prostřednictvím stejně. Za druhé, je tu spousta hatmatilka asi budou moci "zvýšení" nebo "transformace" uživatelské rozhraní v reakci na různé formy vstupu, který vypadá, že se redukuje na to: Sony se snaží získat nějaké multitouch se tam, a to zejména špetka-k-zoom.

V neposlední řadě se společnost dívá na cordon mimo část dotykový tlačítka, včetně 'vložit' příkaz a patent "předpověď motor", který by dynamicky měnit rozložení na obrazovce na základě vašeho chování v minulosti. Pokud většina z těchto myšlenek zvuk více doma v novém tablet počítač spíše než herní handheld, pak velké mozky myslí podobně. Přesto SCEA je herní divize Sony - opuštěná Linux výpočetní stranou - tak za nás agitoval pro tuto chvíli.

Sony požáry příval touchscreen patentových přihlášek, pouze jedno body na novém PSP původně objevila na Engadget na ne. 28 listopad 2010 21:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PlayStation Životní styl | zdroje USPTO (1) , (2) , (3) , (4) , (5) , (6) ,

Žádné komentáře:

Okomentovat