pondělí 29. listopadu 2010

WikiLeaks: čínské politbyro za Google hacking

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/29/wikileaks-chinese-politburo-responsible-for-google-hacking/:
Vy jste měli vědět něco zajímavého by vyšel čtvrt milionu diplomatické kabely, které WikiLeaks jen dobře, unikly pozdě v neděli, a New York Times vybral doozie pro nás. Jak to dopadá, že velká vřava v Číně okolo hackingu účtů Gmail byl vlastně stát-povolené útoku. Taková byla zpráva od jednoho z čínských informátor pracující pro americké velvyslanectví, a zveřejňování pokračuje říkat, že to byla část "koordinované kampaně počítačové sabotáže," cílovou skupinou je široká síť cílů, včetně americké vlády strojů, americké soukromé firmy , a ... Dalai Lama. Hej, Číny sotva první zemí, která stále zapojit se do stát-podporovaný počítačové špionáže (ehm, Stuxnet), ale nemůžeme říci, že nejsme zklamáni. Pojďme se držet to nóbl od teď, v pohodě kluci?

WikiLeaks: čínské politbyro za Google hacking původně objevila na Engadget na po. 29 listopad 2010 05:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechCrunch | zdroje New York Times | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat