pondělí 29. listopadu 2010

Safretti je zpět s Double Vision visí HDTV / krb combo

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/29/safrettis-back-with-double-vision-hanging-hdtv-fireplace-comb/:
Nic docela říká "prázdniny" jako rozcvičení na umělé požáru v prostorné, dobře-jmenován byt při sledování DVD generických sněhu-scenérie. Pokud jste v naší rodině, v tomto případě "dovolená" je více o opilých vaječný likér rvačky a obviňování. Ať tak či onak, vypadá to, že děti v Safretti zlepšily jejich zavěšení, přenosné krby jediný způsob, opravdu, že to mohlo být lepší na: přidáním HD LCD TV na mixu. Nejsme si jisti, co Nizozemsko-založená společnost, je zavedení poplatků za to, ale jak je vidět, jak tento šiřitel ultra-drahé vybavení domácnosti nemá ani kancelář ve státech (nejbližší je v Mexiku, a ten, v Lichtenštejnsku odmítne odpovědět na naše e-maily), jsme si jistá, že si nemůžete dovolit to tak jako tak. Dodává se ve dvou velikostech, představovat buď 37-palec nebo 47-palcové TV. Získejte bližší pohled po přestávce.

Pokračovat ve čtení Safretti je zpět s Double Vision visí HDTV / krb combo

Safretti je zpět s Double Vision visí HDTV / krb combo původně objevila na Engadget na po. 29 listopad 2010 08:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Unplggd | zdroje Safretti | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat