pondělí 29. listopadu 2010

Půjčovna zámek leze póly, podporuje rádoby zloděje hledat jinde (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/29/bicycle-lock-climbs-poles-encourages-would-be-thieves-to-look-e/:
Měli svůj ranní šálek Haterade? Připravte se, že to propláchnout. Tým cyklistů / inženýři montované co by mohlo být to nejlepší, co se stane na kole, protože Lance Armstrong, s (v současné době nepojmenovaný) pól-lezení na kole zámek vytvořil pro vlastní Conrad Německa. Není-li slovo o (nebo-li), to fantazie mašinka půjde do prodeje, ale víme, že nejméně jeden holandský obyvatele to bude rozloučení jak se tolik eur podle potřeby tak, aby jeden domov. Stručně řečeno, tento přístroj popruhy kolem nedaleké lehké tyče a pak nese kole vysoko do vzduchu (a tím, vzdálený z rukou zlodějů) přes dálkové ovládání. Jediné problémy? Pro jednoho je to obrovské, a že by měla být znepokojivé nosit. Za druhé, budete mít celou hromadu problémů by se některé další vtipálek rozhodnout o zvýšení své kolo se stejnou tyč pod Vy. Anywho, video po přestávce rozhodně stojí za hodinky.

Pokračovat ve čtení Půjčovna zámek leze póly, podporuje rádoby zloděje hledat jinde (video)

Půjčovna zámek leze póly, podporuje rádoby zloděje hledat jinde (video) původně objevila na Engadget na po. 29 listopad 2010 12:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmag | zdroje SFGate | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat