pondělí 29. listopadu 2010

Adafruit vrtule platformy USB láká DIY elektroniky stavitelé, 'Gadget Gangsteři' ve velkém

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/29/adafruit-propeller-platform-usb-entices-diy-electronics-builders/:
Je to dny, jako dnes, kdy si uvědomíte, jak moc musíte poškrábat, že DIY svědí, a Adafruit 's nejnovější dvoukruhová desky nemůže být přistání na vhodnější dobu. Oba tyto bad boys jsou klasifikovány jako Gadget Gangsters, který dělá 'em únosné pro nákup bez jakékoliv další šetření. Pokud se rozhodnete, ale budeme mít víte, že vrtule platformy USB je open-source platformu pro budování své vlastní projekty s elektronikou nový osm-jádrový čip Parallax vrtuli, model ProtoPlus přidává video / audio podporu, jakož jako "prototypování oblasti." Návody jsou k dispozici ve zdrojovém odkazy na ty nezkušené s Spin, a na pouhých $ 50 / $ 15 (v tomto pořadí), my bychom říci, že jsou dobře stojí za koupi, pokud hledáte jednoduše dostat své prsty mokré. Lépe známý jako "stát se beznadějně závislí na modding" 'okolo těchto dílů.

Adafruit vrtule platformy USB láká DIY elektroniky stavitelé, 'Gadget Gangsteři' ve velkém původně objevila na Engadget na po. 29 listopad 2010 05:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Adafruit (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat