pondělí 29. listopadu 2010

Harvard vědci omladit starší myši, smát se vášnivě

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/29/harvard-scientists-rejuvenate-elderly-mice-laugh-maniacally/:
Obrácení stárnutí byl jeden z velkých snů lidstva, ale zdá se jako náš hlodavec suveréni mají porazit nás na to. Harvard Medical School prokázal "dramatický obrat" v procesu stárnutí, kdy se znovu zavádí enzym telomeráza na staré a slabé myší. Co se stalo bylo, že jejich přirozeně opotřebované orgány začaly regenerovat, místo degeneruje dále, přinášet je zpátky do mladého zdravotní stav. Je smutné, že zatímco výsledky této studie jsou velmi důležité, existuje několik námitek, aby se: za prvé, byly myši v otázce geneticky modifikovaných trpět nedostatkem telomerázy, což by mohlo mít inflační výsledky testů v porovnání s běžnými myši, ale co je důležitější, zvýšení toelomerase u člověka je "znakem většiny lidských nádorů." Takže, pokud chcete snímek Benjamina vařit tlačítka, budete muset být velmi trpělivý opravdu. Pro tuto chvíli, ať to prostě být šťastný, že Algernon a jeho kamarádi našli jejich fontánu mládí.

[Díky, Vygantas ]

Harvard vědci omladit starší myši, smát se šíleně původně objevila na Engadget na po. 29 listopad 2010 06:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink The Guardian | zdroje Přírody | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat