pondělí 29. listopadu 2010

MIT rozvoj inteligentní adaptivní systém osvětlení LED pro snížení spotřeby energie až o 90 procent

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/28/mit-developing-smart-adaptive-led-lighting-system-to-reduce-ener/:
Je to velmi dobře, že výrobci neustále tlačí k účinnější LED diody , ale můžeme udělat lépe než to: co kdybychom mohli mít LED osvětlení, které pumpuje právě správné množství šťávy, aby vyhovoval našim měnícím se prostředí? To je přesně to, co strom huggers v MIT pracují právě teď. Řekl, adaptivní systém spoléhá na malé pole, které působí nejen jako postoj tracker, kalibrátor a senzor pro stmívatelné stropní LED svítidla, ale také umožňuje uživateli nastavit požadovaný tón a intenzita světla za pokoj. Jinými slovy: bez ohledu na to, jak slunečno nebo zataženo je to venku, budete stále pohodlně vyhřívají ve stejném stabilní lesk ve svém pokoji, a zároveň šetří až 90 procent energie. Náš odhad je, že Philips - sponzor projektu - bude nakonec vydání produkt založený na této technologii, ale teď, můžete vidět v akci systému po přestávce (od 01:07).

Pokračovat ve čtení MIT rozvojových inteligentní adaptivní systém osvětlení LED pro snížení spotřeby energie až o 90 procent

MIT rozvoj inteligentní adaptivní systém osvětlení LED pro snížení spotřeby energie až o 90 procent původně objevila na Engadget na ne. 28 listopad 2010 23:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Dobrý | zdroje MIT Novinky | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat