pondělí 29. listopadu 2010

Motorola Olympus bít AT & T v 'prosinci nebo lednu,' říká nyní vypouští-post Facebooku

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/29/motorola-olympus-hitting-atandt-in-december-or-january-says-now/:
Nadšeni pro Tegra 2 konečně vzít Android smartphone svět bouří? Nedávný únik z LG a Motorola jistě naznačují, že NVIDIA konečně bude dělat nějaké nájezdy s jeho křemíku někde kolem perníku nebo voštinová časového rámce - a že by se mohlo stát spíše dříve než později, pokud vyslání na Facebooku má být věřil. Pamatujte, že lesklé černé Olympus (na obrázku výše), že unikly minulý týden? Někdo v kapitánově křesle jednoho z AT & T úředníka na Facebook účty odpověděl na otázku o dostupnosti telefonu dneska, věc-v-věcně hlášení, že "Olympus Motorola by měla být k dispozici v prosinci nebo v lednu." Rádi bychom si byli ochotni křídou to až do zmatku na zaměstnance část, ale příspěvek byl později odstraněn beze stopy, a následná-up s AT & T vyvolala standardní "nemáme žádné informace podělit o připravovaných zařízeních "odpověď. Společnost tvrdí, že vysílání bylo učiněno "chybně," a budeme souhlasit s nimi alespoň na jedné úrovni: ani AT & T, ani Motorola určené pro tuto informaci vyklouznout dnes.

Motorola Olympus bít AT & T v 'prosinci nebo lednu,' říká dnes-deleted Facebooku post původně objevila na Engadget na po. 29.listopad 2010 16:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BGR | zdroje AT & T Share (Facebook) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat