pondělí 29. listopadu 2010

Steve Ballmer hledá do odstranění Drive Extender z Windows Home Server

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/29/steve-ballmer-looking-into-removal-of-drive-extender-from-window/:
Steve Ballmer hledá do odstranění Drive Extender z Windows Home Server
Windows Home Server není přesně vzít spotřebitelský trh útokem, ukazuje opět, že lidé se více zajímají o zbrusu nový hračky, než chránit jejich cenná data. Stále, tam bylo obrovské množství negativních reakci od společnosti Microsoft 's nedávným rozhodnutím k poklesu Drive Extender od příští vydání WHS, v současné době kódovým označením Vail . Drive Extender je tech, které umožňuje více fyzických disků, aby jednala jako jediný logický svazek, takže je snadné i pro non-techy lidí přidat více a umožnit replikaci dat. Terry Walsh po dobu jsme Got Served Podobně byl zaskočen rozhodnutím a využil příležitosti k poklesu poznámku Big Poppa Steve Ballmer . Dostal odpověď:
Od: Steve Ballmer
Poslal: 26 listopad 2010 05:30
Chcete-li: Terry Walsh
Předmět: RE: MVP Zpětná vazba - Windows Home Server "Vail" Krize
Pojďme se podívat na to
Ano, je to krátká odpověď, a to samozřejmě může znamenat cokoliv nebo, opravdu, nic, ale to je přinejmenším reakce a pozitivní znamení, že obrovské pobouření mezi fanoušky Windows Home Server může opravdu dělat svou cestu na vrchol jednatel řetězce. Teď už jen čekat, aby viděli, co přijde kolejových zpět dolů ...

Steve Ballmer hledá do odstranění Drive Extender z Windows Home Server původně objevila na Engadget na po. 29 listopad 2010 09:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje My Got Served | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat