pondělí 29. listopadu 2010

MS platí pro patent na 'světlo-indukované tvar-paměť,' dotykovým displejem, který by mohl dotknout zpět

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/29/ms-applies-for-patent-on-light-induced-shape-memory-a-touchsc/:
MS platí pro patent na 'světlo-indukované tvar-paměť,' dotykový, která by mohla dotknout zpět
Touchscreeny jsou sobečtí milenci, přičemž vaše jemné laskání a netrpělivý kohoutky, aniž by přinesl náznak zpětné vazby pro vás. Viděli jsme pokusy o změnu, že stejně jako prototypy od společnosti Toshiba a Senseg , že přidat trochu texturu dotykovou plochu, ale nyní Microsoft by mohl být hledat, aby takové dynamické citlivost k jedné z největších dotykové plochy: Povrch . Nedávná patentová přihláška s názvem "Light-indukované tvar-paměť Polymer Displeje" popisuje techniku pro displej, který využívá infra-červené světlo rozpoznat dotek, ale také "selektivně změnit topografie topografie-měnící se vrstvy." Jinými slovy: aby to hrbolatý nebo hladký. Určitých vlnových délek světla promítané na obrazovce může způsobit oblastí, které topografie vrstvy rozpínání a smršťování, což by mohlo znamenat, nakonec všechny naše volání o pozornost by se nakonec mohlo být odpověděl v naturáliích.

MS platí pro patent na 'světlo-indukované tvar-paměť,' dotykovým displejem, který by mohl dotknout zpět původně objevila na Engadget o po. 29 listopad 2010 11:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink New Scientist , QikGlance | zdroje USPTO | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat