pondělí 29. listopadu 2010

Zapnuto: Acer Iconic klávesnice

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/28/switched-on-acers-iconic-keyboard/:
Každý týden Ross Rubin přispívá Přešel na , sloupek o spotřebních technologií.

Když Acer oznámila, břidlice nových zařízení na tiskové New Yorku konferenci minulý týden , zastřešující poselství bylo prosté - klávesy jsou dělány jako krocan díkůvzdání. Společnost představila řadu tablet, z nichž většina byla spuštěna Android, s velikostí od pěti-až deset centimetrů-každý. To je skoro stejně široký lineup jako Archos, která se ponořil až na to, co nejvíce by považoval digitální audio přehrávač trávníku s tři-palec tableta (tablette?) A předzvěst toho, co je jistý, že je nemilosrdná palba tablet na břidlici pro CES. Jediný projev fyzické vstupu QWERTY text zařízení klávesnice byla dok určené pro 10-palcový tablet s operačním systémem Windows.

Ale stejně jako tableta lineup Acer se nejspíš chystá zmítal se v nadcházejících moři podobnosti, jeho Iconia notebook vystupoval, vyhýbat se klávesnice pro druhý 14-palcový dotykový displej tak, aby odpovídala hlavní displej. Na rozdíl od dvou 14-palcový otočné zařízení Kno popsány v sloupcích předchozí , jeden je to jasně určeny k použití v orientaci na šířku, a na rozdíl od 7-palcový Toshiba Libretto , se Iconia není umístěn jako nějaký omezený-vydání experiment . Kdyby nic jiného, Acer naznačil, že by bylo první v sérii produktů, které se bude situace vyvíjet v průběhu několika příštích let.

Pokračovat ve čtení Přešel na: Acer Iconic klávesnice

Zapnuto: Acer Iconic klávesnice původně objevila na Engadget na ne. 28 listopad 2010 21:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat