neděle 9. října 2011

Weird Science, je hezké sestry, aby si více morfinu

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/k10nSt0TX_s/weird-science-is-nice-to-the-nurses-in-order-to-get-more-morphine.ars:

Každý, kdo se vám nelíbí, je jen fňukat: Případně, chcete-li lepší zvládání bolesti, je hezké, nemocniční personál . Malá studie populace dostal fotky ze souboru pacientů, spojená s krátkým popisem jejich poznámky. Některé z nich byly poměrně neutrální, zatímco jiní (egoistické, pokrytecké, nebo arogantní), byly rozhodně negativní. Oni byli pak ukazuje video, ve kterém týchž pacientů jednal různé úrovně bolesti. Lidé, kteří měli negativní poznámky k jejich profilu byly souhlasně ohodnocen jako v méně bolesti a pacientů byla těžší dělat relativní mínění o jejich bolesti. Stručně řečeno, pokud máte bolesti, jste pravděpodobně opustil v bolestech.

Rozhodnutí rozhodnutí ... menší děti, nebo jak jíst? V mnoha druhu, muži inklinují k zavěšení kolem ženy poté, co jsem pářil se s nimi (Necháme to na čtenáře se dohadovat, zda to platí pro člověka). Toto bylo interpretované jako způsob, jak udržet ji děje se spojit s jinými muži. Ale přinejmenším mezi cvrčky, toto chování je něco, ale sobecký . Výzkumníci sledované cvrčci pomocí infračervené kamery, a zjistil, že když jsou sami o sobě, muži a ženy trpí zhruba stejné míry predace. Ale když jsou spolu na páření, nechá muže ženy mají přístup k jeho hrabat, když už jsou napadena. Její přežití se zvedne, že je mnohem pravděpodobnější, že bude jíst.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat