neděle 9. října 2011

(Zakladatel příběhy) Birchbox: Prodej předplatného překvapení krása Vzorky pro 10 dolarů měsíčně

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/eetD_CIkMW8/:
BB Sequence 2 Idea.mov

Hayley Barna a Katia Beauchamp se spoluzakladatelů Birchbox a zastavil se naše studio příběhy pásku Zakladatel s Chris Dixon .

Beauchamp říká Dixon, že "Birchbox je nový odběr prodejní model", kde zákazníci vyplňovat profily a nechat kurátorem kosmetických produktů v e-mailu. Měsíční poplatek je 10 dolarů. Pokud zákazník zcela spokojen se vzorkem si může zakoupit prodejní velikosti položky prostřednictvím on-line magazínu Brichbox je.

Myšlenka na Bichbox pramenil z praktické zkušenosti. Barna přítel byl editor krása a požádal Barna vyzkoušet špičkové výrobky, které musela kurátorka pro ni. Chtít, aby znovu zkušenosti pro ostatní, Barna říká, že zahájila "model předplatného" a "dát nějaký redakční kolem něj."

Beauchamp dodává: "Každá žena si přeje, že ona měla přítele, který žije v New Yorku a měl přístup k této redakce skříni, takže bylo docela straně zákazníka o inspiraci." Na obchodním hledisku myšlenka byla: "Co průmysl Haven" t opravdu měli jejich technické renesanční ještě? "

S nápadem a průmyslu v ruce, začali testování konceptu.

Ve videu níže, Barna říká Dixon si zpočátku testován s 200 klienty a osmi značek, přes dva měsíce. Chtěli zjistit, zda značkami bude "nadšený, že to, co jim můžeme poskytnout návratnost investic data" na jejich odběr úsilí, data, která se tradičně chybí. A na straně zákazníka, chtěli zjistit, jestli by se zákazníci zaplatí za vzorky, pokud vzorky byly dodány v atraktivní prezentaci.

V obou případech odpověď ano vrátil. Birchbox teď tvrdí, že více než 45.000 účastníků a platí stále roste. Loni v srpnu v New Yorku, na startu zvýšil 10500000dolar série od Accel, první kolo a další.

Ujistěte se, že slyšet více Barna a Beauchamp příběh o odhlášení i videa.

Past epizody Zakladatel příběhy představovat vůdců včetně Soraya Darabi a Lauren Leto zde .

Žádné komentáře:

Okomentovat