neděle 9. října 2011

# LiveLikeSteve

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5I6bfrQMyuw/:
Screen Shot 2011-10-09 at 1.57.47 PM

Toto je hostem příspěvek od Procházka Hunter ( @ hunterwalk ), ředitel pro Product Management ve společnosti Google.

Jsem si docela jistý Steve Jobs by nebyl spokojen slyšel o tom, jak si IIe byl branou k životu v programování. Nebo si retweet na "[]." Nebo Facebook profil pic přechodu na screenshot z domovské stránky Apple.com památníku. Nikdy jsem nepotkal člověka, ale můj pocit je, že památku mu pouze tímto způsobem by byla považována za nedostatečnou. Po 56 letech myslet jinak, je náš dárek zpět do Steve Jobs se nezastaví na virové videa. Pokud je pouze trvalé změny ve svém životě je vaše Twitter stal smutným Mac neděláte Steve Jobs spravedlnosti.

Internet, a lidstvo obecně, má tendenci se dostat vášeň pro krátkých dávkách. Pak jsme se výfuku a přejít na nejnovější pobouření, hashtag nebo diskutovat. Pokud si opravdu myslíte, že Steve Jobs změnil tvůj život pak ať je použití této chvíli na počest mu znovu dopustí, aby uplatnění jeho lekce. Představte si, že velikost této technologie Společenství společně se zavázat, že do budoucna jednat jinak - se starat o dokonalost a detail, až po náročné status quo, až po navržení krásné výrobky, a nástroje, které posílí, aby se poučila z problémů. Výsledkem by bylo jistě více působivých a trvalejší než týden trendy témat.

Cílem není pro každého z nás, abychom byli Steve Jobs - "Váš čas je omezený. Neztrácejte to živé život někoho jiného ", byl jeho vlastní radu Stanford absolvent s v roce 2005 - ale jak se můžeme aplikovat své ambice na vlastní existence. Takže pojďme se věnovat v příštích několika dnech veřejně deklarovat, co budeme dělat, aby # LiveLikeSteve. Vezměte si do Google +, YouTube, Twitter, Facebook nebo společenství volby. Dostaňte se tam, a aby závazek. Hashtag to # LiveLikeSteve takže se všichni můžeme nechat inspirovat vás. A když se budete držet, až vám nejen oslavovat život úžasný člověk, budete dělat sami sebe a svět lepším místem. Udělejme to Jobs poslední dar pro nás.

V tomto duchu, tady je návod, jak mám v úmyslu # LiveLikeSteve: Chystám se aktualizovat svůj stav dárce orgánů. Budu dávat peníze dárce Vyberte třídě snaží poskytovat produkty Apple, aby své studenty. Letos na podzim budu vyčlenit více času trávit s novým podnikatelům nabídnout pomoc na výzvy, produktový design. A já budu přemýšlet o tom, co jsem ještě v životě dosáhnout, a ujistěte se, že moje následujících 10 let se zaměřuje na to, aby ti do reality.

Jak se budete # LiveLikeSteve?

Obrázek přes: Quora


Žádné komentáře:

Okomentovat