neděle 9. října 2011

U-verse pro Xbox 360 je stále aktualizován v listopadu, ale bude to vyžadovat XBL Gold

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/09/u-verse-on-xbox-360-is-getting-upgraded-in-november-but-will-re/:
Dobrou zprávou pro všechny, kdo používat jejich Xbox 360 jako AT & T U-verse set-top box , je to, že bude aktualizován jako součást nový dashboard update přichází letos na podzim. To znamená, že podpora pro integrované vyhledávání, nové uživatelské rozhraní a ovládání pomocí hlasu nebo gesta Kinect. Špatná zpráva? Po aktualizaci bude fungovat pouze tehdy, pokud jste také předplatitelem Gold Xbox Live. Žádný problém, pokud jste již palba s cílem dostat své Gears 3 družstva, ale není tak skvělé, pokud jste nebyli v plánu kupovat herní balíček jen se dívat na televizi. Obří bomba mluvil společnosti Microsoft a nových služeb, někteří, jako BBC, mohou být přístupné bez splaceným Gold povolení, ale pro HBO Go, Dailymotion a další budete muset hodit nějaké peníze Redmond cestu. Zmírnit bolest, AT & T se zmítá jednorázová 60 dolarů úvěru vůči uživatelům s balíčkem - pořád ani slovo o tom, zda budete muset zaplatit poplatek, že instalace pro nové nastavení po upgradu prochází.

U-verse pro Xbox 360 je stále aktualizován v listopadu, bude však vyžadovat XBL Gold původně objevila na Engadget na ne. 09.10.2011 07:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat