neděle 9. října 2011

GhostGuitar je skvělý rozšířený Air Guitar pro iPad, iPhone

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Hj2yNVQaH8o/ghostguitar-is-an-awesome-augmented-air-guitar-for-ipad-iphone.ars:

GhostGuitar je aplikace, která bude znamenat revoluci Air Guitar průmyslu. Již máte představit úžasné zvuky, které jste čerpání z vašeho imaginárního sekery. Místo toho můžete použít talentovaný ruce vyčerpat skutečný výkon akordy. Jako promo reklama říká: "Konečně. Skutečný Air Guitar. "

Aplikace využívá přední VGA kameru na váš iPhone nebo iPad 2 sledovat své ruce, a pak si brnkání s pravou rukou, zatímco vztekat akordy levou. Někdy můžete dokonce vybrat jednotlivé řetězce.

Video!

Jakmile si zvyknete na to, že sledování funguje překvapivě dobře. To je nejpřesnější na pár metrů, měl jsem potíže, aby zjistili, mé ruce z větší vzdálenosti, ale pokud jsem si na černé tričko (oficiální air-guitar uniformě), pak bych asi v pořádku.

Můžete si vybrat kytary, vyberte akordů, použití efektů pedály, a dokonce i "Ghost Band" vás doprovázet.

Je toho víc. Pokud můžete zpívat (nebo ne, myslím), pak si můžete také nahrávat vokály na své mistrovské dílo. Jsem řekl "record"? Ano. Můžete nahrát svoji práci, a když uděláte to zejména vynikající výkon, můžete jej uložit jako zvuk nebo video soubor, a pak se o ně s každým, kdo máte rádi (nebo nenávidíme) nejvíce.

Byla jsem úplný skeptik přicházet, ale hra se ukáže být docela úžasné. Není to Garage Band, ale máte téměř zaručeno, že se více než $ 2 za zábavy mimo něj. Výhodné.

GhostGuitar [App Store]

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat