neděle 9. října 2011

Barnes & Noble táhne DC Comics z pultů přes kerfuffle Kindle, rizika, Martian Manhunter hněv

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/08/barnes-and-noble-pulls-dc-comics-from-shelves-over-kindle-kerfuffl/:
Upřímně řečeno, já nedoporučujeme přechod nikomu věnovat kostýmech superheroics, ale politika je politika. Kniha prodej obří Barnes & Noble se začala táhnout vybrat DC Comics z pultech obchodů tento týden, v reakci na dohodu udeřil mezi vydavatelem a Amazon, která umožní digitální kopie řady komiksů exkluzivně k dispozici prostřednictvím on-line prodejce pro použití s nadcházející Kindle požáru . Tento krok je součástí politiky Barnes & Noble je odstranit fyzické knihy z polic, pokud jsou k dispozici elektronická verze textu není nabízena do společnosti. Podle exec ", prodávat a podporovat fyzickou knihu v našem obchodě showroomů a nemá e-book na prodej by podkopalo naši slib Barnes & Noble zákazníkům dát k dispozici každá kniha, kdekoli a kdykoli." J'onn J'onzz ještě zvážit v této věci.

Barnes & Noble táhne DC Comics z pultů přes kerfuffle Kindle, rizika, Martian Manhunter hněv původně objevila na Engadget na So. 08.10.2011 19:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Neil Gaiman (Twitter) , krvácení ochladí | zdroj CNN | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat