neděle 9. října 2011

Motorola Admiral všiml v přírodě, trpělivě čekal na jeho pořadí se plavit z přístavu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/08/motorola-admiral-spied-in-the-wild-waiting-patiently-for-its-tu/:
Neumíme si představit, to admirál chce držet kolem v docích mnohem déle, ale jeho datum vyplutí z přístavu, je stále nejasné. Naštěstí Admiral Motorola - zařízení, které předpokládáme, že se stane neohrožený vůdce Direct Connect parku - je námořní míle blíž k moři, hotových výrobků, teď, když už podal nějaké fotky velitele sama ve volné přírodě. Je to přesně tak, jak jsme očekávali, jak to vypadá dost blízko na verzi jsme viděli v nyní vytáhl "oficiální" video . Podle obrázku snapper, Admiral je "nešikovné držet kvůli dno je tak tenký, a telefon je velmi těžké nahoře." To je také známé jako XT603, a nijak překvapivě běží na vlastní UI Moto je (dříve MotoBlur). Jsme neslyšeli o jakékoli změně specifikace, takže pro tuto chvíli jsme ještě čekala, že uvidí vojenské certifikovaný telefon přijde s 1,2 GHz jednojádrový procesor Qualcomm MSM8655 CPU, Android 2.3, 3.1 palcový VGA displej, 5MP zadní kamera s 720 zachytávání videa HD a 1860 mAh baterii. Ještě jedna fotka stran níže. Vypnutí zvuku, volné děl - je to admirál bude velet další dva roky smlouvu?

[Díky, anonymní]

Pokračovat ve čtení Motorola Admiral špionáž ve volné přírodě, trpělivě čekal na jeho pořadí se plavit z přístavu

Motorola Admiral všiml v přírodě, trpělivě čekal na jeho pořadí se plavit z přístavu původně objevila na Engadget na So. 8.10.2011 20:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat