neděle 9. října 2011

Insert Coin: Romo, smartphone robot (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/09/insert-coin-romo-the-smartphone-robot-video/:
V Insert mince, se podíváme na novou vzrušující tech projekt, který vyžaduje finanční prostředky před tím, než mohou zasáhnout výroby. Pokud se chcete na hřišti projekt, prosím pošlete nám tip s "mince Insert" jako předmět.

Romotive spoluzakladatel Peter Seid to tweet číst "I stavět roboty Powered by smartphone" - to byl jen podnět jsme museli jít podívat na jeho obchodního partnera a Nguyen Phu stvoření, zatímco na své nedávné cestě do Seattlu. Romo je jednoduchý a cenově dostupný tank-jako robot platforma, která používá základní analogové elektroniky pro spouštění dvou motorů prostřednictvím jakéhokoli zařízení pro sluchátka. Obvod je naladěn na specifické frekvence pro každý motor - přehrávání správné tóny a ovládat hardware.

S smartphone jako jeho mozek, všechny logiky Romo a chování žije v software. Tři aplikace budou k dispozici na startu pro oba povinností a Android. RomoRemote vám umožní ovládat robota z jiného telefonu přes WiFi, s kompletní dálkového režimu Live View a místního rozhlasu. Romo Kart se smíšeným reality verzi Mario Kart , včetně digitálního útoky, jejichž cílem zpomalit protivníky. Drag and Drop programovací modul umožňuje snadno programu Romo přímo z vašeho telefonu s okamžitým výsledky.

Během naší návštěvy se lidi na Romotive, jsme dostali možnost vyzkoušet RomoRemote App osoba, která používá několik iPhone - je nejen Romo rozkošný, ale funguje to jako kouzlo. Nejlepší část? Petra a Phu v plánu provést kompletní SDK a knihovny k dispozici povinností a Android vývojáře. Zatímco tam je několik částky, můžete slib, 78 dolarů můžete mít Romo a tři výše uvedené aplikace někdy v únoru 2012. Projekt je již v polovině své 32.000 dolarů s cílem 42 dnů jít.

Podívejte se na naši galerii, pak trefil přestávce na rukou, na video a všechny důležité Kickstarter odkaz.

Pokračovat ve čtení Insert Coin: Romo, smartphone robot (video)

Insert Coin: Romo, smartphone robot (video) původně objevila na Engadget na ne. 9.10.2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat