neděle 9. října 2011

Týdenní náramkové hodinky zaokrouhlit nahoru

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/QfliLLzHSXM/:
scaled.Sinn-ezm10

Ty, kteří hledají high-end se hodinky se vzhledem a praktičností, poraďte se o verzi 2011 Breitling jejich Colt hodinek . Mají chuť vysoce přesný švýcarský quartz pohybu s přesností na několik sekund za rok. Mechanické hodinky mají v porovnání s přesností na několik sekund za den.

Zvláštní se v limitované edici pro japonský trh na oslavu svých závodů F1, Hublot vyrábí král F1 napájení Suzuka sledovat všechny TechEd-out a provádí se v barvách japonskou vlajku.

Pamatujte si, slide-pravidla? To je v pořádku, ani my - když to dívat se. Fortis vyrábí v limitované edici B-47 kalkulačka hodinek , který nám připomíná, jak moc potřebujeme digitální výpočet v našich životech.

Jen velmi málo mechanických hodinek si komplikace, které ukazují teplotu. Hodinky míč je jedním z mála, které mají, a vydal dvě retro hledá modely Trainmaster sledovat na počest muže, který vynalezl stupních Celsia nebo Fahrenheita váhy .

Typicky moderní hodinky značky MB & F udělá krok a představuje si, jaké by to bylo jako na výrobu futuristické hodinky před 100 lety. Výsledek v krásné a zajímavé steampunk téměř stroje Legacy č. 1 dívat .

Jistě zvláštnost, ale zábava - to Itay Noy X-Ray sledovat z Izraele si pohrává s myšlenkou mít průhledné volby, které ve skutečnosti není vidět ačkoli.

Ach ano, přes technické v té nejlepší kvalitě. O 80.000 dolarů a hodně vynalézavost se vám tento De GRISONOGO Otturatore sledovat , že používá velmi složitý mechanismus pro mechanicky cyklistiky prostřednictvím svých různých volby funkcí.

Chceme, aby jeden z nich. Můžete zadat vyhrát zbrusu nový Seiko Sportura Kinetic Diver shlédnout zde .

Klikněte pro zobrazení prezentace.


Žádné komentáře:

Okomentovat