neděle 9. října 2011

Zeptejte se Engadget: Best WiFi repeater nastavení pro bezdrátové zabít mrtvé zóny?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/08/ask-engadget-best-wifi-repeater-setup-for-killing-wireless-dead/:
Víme, že máte otázky, a pokud máte dost odvahy, aby požádal Světovou odpovědi, tady je na výstupu, aby tak učinily. Tento týden Zeptejte Engadget dotaz přichází k nám od Douga, který se zdá být docela dost trápí ty, WiFi mrtvé zóny, v jeho příbytku. Máte-li zájem zaslat poptávku na své vlastní, napište nám linku na prodeji [at] Engadget [dawt] com.

"Mám Wireless-N Router, ale musel jít do sklepa. Důsledku toho existuje několik oblastí, které se jen málo nebo žádný signál, v mém domě. Co mám dělat, vyplnit ty deadspots?"

Tak, síťových guru na světě - Jaký je váš repeater nastavení, jako je? Jsme usilovat o něco jednoduší, něco, co spotřebitel mohl hodit dohromady, aniž by museli najmout ekvivalent družstvo Geek. Jakékoliv zvětšit repeater / router doporučení pro bratra v nouzi?

Zeptejte se Engadget: Nejlepší WiFi repeater nastavení pro bezdrátové zabít mrtvé zóny původně objevila na Engadget na So. 08.10.2011 22:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat