neděle 9. října 2011

Cybook prepping Odyssey čtenáři Vysoká rychlost systému Ink displej

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/09/cybook-prepping-odyssey-reader-with-high-speed-ink-system-screen/:
Bookeen Odyssey
Vypadá to, že Bookeen může být nakonec přes legraci nás - firma chystá rozpoutat Odyssey, čtenář sportovní Jeho vysoká rychlost inkoustového systému. Upravený Pearl E Ink displej bylo ukázáno několikrát, přehrávání videa a prohlížení webu . Teď to bude konečně umožní přechod ze zajímavých tech demo na skutečný produkt. Je ještě lepší, má 6-palec, plný pohybu, který je schopen displej byl spárován s dotykovou vrstvou, což znamená, že by byl schopen tablet podobné zkušenosti s životností baterie blíže k tradiční e-reader. Pod kapotou je 800 MHz procesor Cortex A8 od Texas Instruments a WiFi radio, pravděpodobně pro stahování obsahu a procházení webu. Odyssey se očekávat, že se začne prodávat v Evropě během několika příštích týdnů, ale Bookeen zatím odhalit cenu. Můžete se podívat na stroj překládal PR u zdroje odkaz.

Cybook prepping Odyssey čtenáři Vysoká rychlost systému Ink displej původně objevila na Engadget na Ne. 9.10.2011 14:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroj Bookeen (přeloženo) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat