neděle 9. října 2011

Health 2.0: inovátory, oportunistů a Delusionals

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/CeFdSxjt7HI/:
h20

Poznámka redakce: Tento příspěvek byl hostem napsal Dave Chase, generální ředitel Avado.com , pacient řízení vztahů se společností , která byla TechCrunch Disrupt finalista . Předtím působil jako konzultant pro zdravotnické praxe konzultační společnosti Accenture na 25 nemocnic a byl zakladatel společnosti Microsoft zdraví podniku. Můžete sledovat ho na Twitteru @ chasedave .

Minulý týden, zdravotnictví 2,0 zabalené do své dosud největší událost o 50 procent více návštěvníků než dosud největší akci. počtu firem zahájena v průběhu konference, ale stejně jako mnoho událostí nejzajímavější činnost, nebylo to, co se stalo na hlavním pódiu, ale mnoho vedlejších setkání / akce, které se konaly. Jiné pozoruhodné položka je přepracování velkých korporací v rámci i mimo tradiční zdravotnictví aréně. To je další důkaz zvýrazněný v seriálu zdravotnictví narušení (viz odkazy níže).

Jedním z nejzajímavějších Quotes Mark Bertolini CEO Aetna, který uvedl: "Jsme rozvíjející se do HealthIT společnost součástí zdravotního pojištění." Uvedl, že $ 12B se z jejich $ 34B v příjmech se od jiných pojištění příjmů a mají najeto více než $ 1.6B na akvizicích v loňském roce. Je tu mnohem víc, že ​​přijde z velkých korporací. Měl jsem několik rozhovorů s Fortune 100 společností, které jsou velmi vážně slova o přítomnosti (nebo rozšíření stávající přítomnost), ve zdravotnictví. Většina z nich neoznámil nic, ale nebuďte překvapeni, více v následujících měsících.

Obecně řečeno, můj stánek s jídlem od zdravotních 2,0 tam byly tři kategorie lidí, projektů vedoucích a začínajícím - inovátoři, oportunisté a Delusionals. Ve všech třech případech, Tom Evslin je citát: "Nic velkého se nikdy dosáhnout bez iracionální nevázanosti" zachycuje stav odvětví. Přirozeně, mnoho vymýt, ale obrovské úspěchy se objeví.

Nejzajímavější ovšem je inovátory. Více o tom za chvíli. Oportunistů mi připomínají mnoha firem v konjunktura internetových firem. Poradci, investiční bankéři a podobně Chase Všemohoucí Buck, jak oni vidí zdravotnictví jako místo, aby se rychle Buck. Na rozdíl od boomu internetových firem, že není mnoho možností rychlé flip ve zdravotnictví však očekávat, že některé mikrotransakcí, které mohou poskytnout skromné ​​přiznání pro vývojáře. Je snadné vyčenichat oportunisté, protože mají málo původ nebo skutečnou vášeň ve zdravotnictví a posypeme v pravém hesla, jako "smysluplné využití" jednat jako oni chápou krajinu.

Delusionals byli všichni zdraví po dobu 2,0 demo'ing "cool apps" ale bohužel spadají do stejné pasti, že mnozí začínající, která byla drť z internetové bubliny. Mají známé citace z minulé éry, která - "Nechceme dělat starosti příjmy." Viděl jsem tento film dříve a vím, jak to skončí. Zdá se, že nečetl HealthTech FAIL: Poučení pro podnikatele z zdravotnictví Startups nevydařené .

Inovátoři, jsou-li skutečné akce. Budu upozornit na pár příkladů, kde jsem strávil většinu svého čtyři dny během hygienických akce 2.0. Tam byl dva dny Kód-A-Thon podporovaný Novartis. Věřím, že Novartis publikování API se ohlédl za klíčový okamžik přechodu na

Žádné komentáře:

Okomentovat