pátek 30. září 2011

Některé kabelové společnosti se snaží prosadit oddělené kanály - ale ne pro vás

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/29/some-cable-companies-are-pushing-for-unbundled-channels-but-n/:
Nemocný platit za kabelovou TV nemusíte dívat? Údajně někteří operátoři hledají způsob, jak - jednáním nebo nařízení - do konce sdružování kanálů, kde lze získat některé kanály (např. MTV), jsou nuceni k balení jiných (jako je TV Land) ve vlastnictví téže společnosti na jejich základním lineups. Podle agentury Reuters, menší operátoři jako Suddenlink Mediacom a jsou v čele, zatímco ještě větší společnosti jako Comcast, Time Warner a DirecTV se cítí pevně v sporů přenosu poplatku . Nicméně, jak LA Times uvádí, že je stále pochybné budete moci zvolit konkrétní kanály pro levnější účet. Jaké mohou být k dispozici jsou však levnější balení menších balíčků, stejně jako lineup je uvedeno výše, že Comcast je testování v některých oblastech. Co je pravda, zastavení a la carte možností programování? Hybridní kabely a obsah firem, jako je Comcast s NBC Universal a Time Warner, a sport - někdo musí za to zaplatit miliardy dolarů ESPN Pondělní noční fotbal řešit .

Některé kabelové společnosti se snaží prosadit oddělené kanály - ale ne pro vás původně objevila na Engadget na čt. 29 září 2011 23:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj LA Times , Reuters | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat