pátek 30. září 2011

Nové NFC spec umožňuje obousměrnou komunikaci, případně je Bump zastaralé

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/30/new-nfc-spec-enables-two-way-communication-potentially-makes-bu/:
NFC
NFC Fórum právě vydala poslední update na rostoucí zblízka standardu a obsahuje pěkný malý léčbě tzv. SNEP, což je zkratka pro Simple Exchange NDEF protokolu. (Side note: v NDEF SNEP, znamená NFC dat formátu Exchange - je to jako matryoshka panenka zkratek.) Co dělá SNEP zajímavé je, že umožňuje odesílání a přijímání dat mezi dvěma zařízeními. To by mohlo být použito k výměně kontaktních informací mezi telefony (podobně jako Bump , ale bez nutnosti aplikace), nebo shromažďovat odkazy na ukázky z filmové plakáty, které by mohly být přehrávány na televizoru doma. Je to potenciálně zajímavých věcí, pokud výrobci skutečně využít ji. Podívejte se na PR po přestávce ještě pár technických detailů.

Pokračovat ve čtení nového NFC spec umožňuje obousměrnou komunikaci, případně je Bump zastaralé

Nové NFC spec umožňuje obousměrnou komunikaci, případně je Bump zastaralé původně objevila na Engadget na Pá. 30 září 2011 03:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat