pátek 30. září 2011

Intel získat Telmap, rozdělovat snadno implementovat místo rozhraní API pro vývojáře AppUp

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/29/intel-to-aquire-telmap-dole-out-easy-to-implement-location-apis/:
http://www.engadget.com/2011/09/29/intel-to-aquire-telmap-dole-out-easy-to-implement-location-apis/ V případě, že se nedíváte, Intel elementy 2011 Hlavní uklouzl v Sly akvizici oznámení: Firma nedávno podepsal dohodu o absorbovat Telmap , Izraeli, na vybavení, jehož umístění platforma je páteří bezpočet navigačních aplikací. Intel Peter Biddle říká, že firma navigace je, aby se stala plně vlastněnou dceřinou společností Intel , a pomůže vývojářům AppUp balení jejich aplikace s jedinečnou polohu schopnostmi pomocí standardizovaných API Telmap je. Biddle zabalí to prostě nestačí: "Nové pokročilé funkce s několika málo řádků kódu." Podrobnosti o řešení jsou vzácné, ale narazí na zdroj níže uvedený odkaz pro zobrazení plné Biddle prohlášení AppUp Intel zábal-up.

Intel získat Telmap, rozdělovat snadno implementovat místo rozhraní API pro vývojáře AppUp původně objevila na Engadget na čt. 29 září 2011 23:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Jkkmobile | zdroj Intel | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat