pátek 30. září 2011

LG se snaží zákaz Jižní Koreje BMW a Audi prodej, drží své dioda svítí jazyk společnosti OSRAM

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/29/lg-seeks-ban-on-south-korean-bmw-and-audi-sales-sticks-out-its/:
Nebylo by hezké, kdybychom žili ve světě, kde všichni zrovna spolu, lidé pracovali pro vzrušení, a znalosti byl volný? Jo, Šance snílky. "Sue", nové tisíciletí je nejvíce často použitý sloveso, je stále nějaký těžký hrát v rukou tech průmyslu. Poslední bojovníci soudní síně? Proč, to by LG Group a Osram . Víš, kdysi LG bylo pozdě LED patent hry, a byl spokojený, vysázet peníze na Osram za použití jeho tech. Přejít na teď a obří Electronics prohlašovat, že to může dostat své zboží jinde osvětlení, výběrem z nepřeberné příslušných IP-holdingové společnosti a kombinování, které s vlastní patenty. Přesto, že má již countersued Osram v červenci, aby se zabránilo dovozu této společnosti údajně padělanými výrobky do Jižní Koreje, LG shromáždili právní Arsenal opět zablokovat prodej Audis a BMW v celé zemi - auta, která patří společnosti OSRAM LED technologie . Je těžké si představit, že soudy by poskytnout tak široký, rozsáhlý zákaz velkých auto hráčů chleba s máslem. A všechny omračující stranou, to je více pravděpodobné, že dva fisticuffing strany přijdou nějaké revidované dohody o financování .

LG se snaží zákaz Jižní Koreje BMW a Audi prodej, drží své dioda svítí jazyk OSRAM původně objevila na Engadget na čt. 29 září 2011 22:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Engadget španělské , CarScoop | zdroj Korea Times | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat