pátek 30. září 2011

Thrustmaster Ferrari F1 kolo Add-On vás z nuly na hrdinu v 200 dolarů

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/30/thrustmasters-ferrari-f1-wheel-add-on-takes-you-from-zero-to-he/:
Možná už nikdy dostat šanci přidat se k Ferrari tým Formule 1, ale oddávat se vaše představivost je asi dostat mnohem jednodušší, teď, Thrustmaster představila své nové Ferrari F1 kola Add-On - životní velikosti replika kola si d najdete do 150 ° Italia. Včera oznámila, tato gumová kola texturou je vybaven celou břidlice na profesionální úrovni otočné knoflíky, vypínače a tlačítka akcí - včetně dvou spínačů rotační enkodér, osm tlačítek a soubor "push a pull" sekvenční řadící páčky, které, pravda, formě, jsou připojeny přímo na kolo tvář. Navržen tak, aby hladce připojit k T500 RS , bude příslušenství k dispozici ve dvou modelech: PC a PS3 kompatibilní režim s 13 akčních tlačítek a tři D-pady, nebo pokročilý PC kompatibilní režim s 25 akčních tlačítek a jeden D-Pad. Žádná zmínka, nicméně, že nepolapitelný zvýšení tlačítko . Add-On je kritizovaný být zahájeny na začátku října za 200 dolarů, takže Připoutejte se a řídit přes přestávku pro více informací, v plném PR.

Pokračovat ve čtení Thrustmaster Ferrari F1 kolo Add-On vás z nuly na hrdinu v 200 dolarů

Thrustmaster Ferrari F1 kolo Add-On vás z nuly na hrdinu v 200 dolarů původně objevila na Engadget na Pá. 30 září 2011 05:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj THRUSTMASTER | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat