pátek 30. září 2011

Tiny "jumping roboty" má více společného s žabkami než Johnny 5

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/30/tiny-jumping-robots-have-more-in-common-with-firecrackers-than/:
Skákání robot
Možná, že volání imobilní plastové chyba výbušnin připoutáni k jeho spodní straně " skákání robot "je trochu protáhnout, ale kdo jsme se dohadovat s laboratoří pro výzkum armády a University of Maryland. Tyto dvě skupiny společně vytvořily pár "robotů", které měří jen několik milimetrů do velikosti, ale může skočit několik centimetrů ve vzduchu. Jeden používá na jaře, jako je mechanismus (který musí provozovatel zatlačte s pinzetou), pohánět jej, zatímco druhý používá malou raketu, která může být vyvolána buď proud je aplikován přes dráty nebo fototranzistor (pro neomezený let). To vše přispívá k velmi čisté video, které můžete najít po přestávce - i když své sestry Furby byl více než robot tyto drobné věci.

Pokračovat ve čtení Tiny "jumping roboty" má více společného s žabkami než Johnny 5

Tiny "jumping roboty" má více společného s žabkami, než Johnny 5 původně objevila na Engadget na pá. 30 září 2011 01:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj IEEE Spectrum | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat