pátek 30. září 2011

Adidas staví inteligentní fotbalové mužstvo, které může přelstít i Joey Barton

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/29/adidas-builds-intelligent-soccer-cleats-that-can-outwit-even-joe/:
Chudých klubů, fotbal fotbal, s jejich masivní stadiony, miliardář majitelé a hráči milionář hvězdy si to strašně těžké, víte. Pokud se klub chce statistické analýzy týmu hnutí za 90 minut (více, pokud Sir Alex Ferguson se jedná), pak je třeba věnovat velkou na ProZone statistického systému. To je vše, v důsledku změny, díky Adidas " nové adizero F50 miCoach - "inteligentní kopačky", která zahrnuje prostor pro buňky rychlost miCoach, sledovací zařízení, které funguje jako nadupaným Nike + iPod . Čip zaznamenává vaši rychlost, sprint časy, vzdálenost, krok a krok ceny, ukládá je až sedm hodin a tlačí ho přes WiFi, nebo USB zařízení dle Vašeho výběru. Budete mít možnost se podělit o své statistiky, on-line s přáteli přes Facebook a porovnáme je s profesionály, jako maličký pitchman Lionel Messi, maličký Velšan Gareth Bale a, ehm, ne tak maličký Emmanuel Adebayor. Boty, rychlosti buněk a dongle bude vyžadovat váš bankovní účet zmenšit až do výše € 245 (330 dolarů) a udeřil do obchodů v listopadu - právě včas pro vás sedět doma v zasněžené okno transfer ledna.

Pokračovat ve čtení Adidas staví inteligentní fotbalové mužstvo, které může přelstít i Joey Barton

Adidas staví inteligentní fotbalové mužstvo, které může přelstít i Joey Barton původně objevila na Engadget na čt. 29 září 2011 20:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kapesní vlákna | zdroj

Žádné komentáře:

Okomentovat