pátek 30. září 2011

Společnosti Google staví stránky, které vám ukáže, co nejlépe Tech společnosti platí

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/W3nFECvRoIY/:
Screen Shot 2011-09-29 at 7.32.44 PM

Včera večer na neformálním setkání tech lidi, někdo přirovnal k Silicon Valley "Las Vegas pro lidi, kteří chtějí, aby se bláznivý lejno" rovnítko rizikového kapitálu a Angel investory k hráčům druhů.

No, pokud investoři jsou hráči a nováčky jsou ruce karty, co to, aby inženýři? Nevím, (v analogii Vegas jsem Hunter S. Thomson), ale určitě vypadá, jako by se platí hodně.

Pokus se hodit aktuální čísla, že "hodně", Customer Solutions Engineer Google Gareth Jones vytvořil místě zvaném TechCompanyPay , který umožňuje komplexně hledat to, co $ $ různých postions zaplatí v tech těžké hitters, plný odkazů LinkedIn pro říkal pozicích, takže si můžete dát tváře do výše.

Podle TechCompanyPay, pěti největších technologických společností, pokud jde o Moolah rozdělován, jsou Twitter: platí $ 120K v průměru Apple: platí $ 113K v průměru, LinkedIn: platí $ 112K v průměru, Facebook: platí $ 110K v průměru a Konečně (což mě překvapilo) Google, na 104K.

Při odmítnutí Jones říká, že data na webu je "velmi přesný" - pravděpodobně pomocí H1B záznamů - ale jako většina otázek plat by měl pravděpodobně být hodnoceny případ od případu. A zapouzdřit každý byl zvědavý, Customer Solutions Engineer v Google dělá $ 86k.


Společnost: Google
Datum spuštění: 09.7.1998
IPO: NASDAQ: GOOG

Google poskytuje vyhledávání a reklamních služeb, které společně usilovat o organizaci a zpeněžit informace z celého světa. Kromě dominantní vyhledávač, nabízí nepřeberné množství on-line nástrojů a platforem, včetně: Gmail, Mapy a YouTube. Většina z jeho webových produkty jsou zdarma, financovaného vysoce integrované Google on-line reklamní platformy AdWords a AdSense. Google podporuje názor, že reklama by měla být velmi relevantní a cílené na uživatele tak, že jim s bohatým zdrojem informací

Žádné komentáře:

Okomentovat