pátek 30. září 2011

Indie čepice textové zprávy omezit telemarketing, Desi dospívající vzpoura plot

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/29/india-caps-text-messages-to-curb-telemarketing-desi-teens-plot/:
SMS na telemarketing, je vážným problémem v Indii - tak vážný, ve skutečnosti, že se vláda rozhodla zakročit v docela těžké cestě. Jak tento týden, každý indický mobilní uživatele nebo společnosti, možnost zaslat pouze 100 textových zpráv za den, jako součást nového anti-spam iniciativu Telecom regulačním úřadem v Indii. Tento krok je jen posledním z řady kampaní proti boom agresivní telemarketing, že podle některých, hraničí s obtěžováním. Úřady tvrdí, spam telefonní hovory již výrazně snížily od roku 2007, kdy vláda zavedla národní " nevolají "registru, ale problém přetrvává, se mnoho uživatelů si stěžuje na příjem komerčních textů během nočních hodin v noci. Regulační orgány se zdá věří, že tato nová pravidla se jít dlouhou cestu k řešení této hádanky, i když některé byly ponechány divíte, proč v Indii miliónů mobilních účastníků by měl zaplatit cenu, spíše než samotné spammery. Los Angeles Times, mezitím hlásí, že subkontinentální telemarketers již začaly obcházet nových předpisů o re-zaměří své snahy na nevyžádanou poštu, ad-na Twitteru a další způsoby, jak být stejně nepříjemné, jak tomu bylo.

[Obrázek se svolením Thomas Hawk ]

Indie čepice textové zprávy omezit telemarketing, Desi dospívající plot vzpouru původně objevila na Engadget na čt. 29 září 2011 18:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj BBC | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat