pátek 30. září 2011

IBM THINK Exhibit napadne New Yorku, si klade za cíl inspirovat (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/30/ibms-think-exhibit-invades-nyc-aims-to-inspire-video/:
Odchod omezuje bytu na Manhattanu, Lincoln Center byl zvláštní schopnost, aby se člověk cítil zakrslé. Úvod do oblasti performing arts a strašit do světa smetánky v New Yorku, orientační bod získala IBM člověka jako součást společnosti THINK exponát - interaktivní instalace navrženy tak, aby tkát příběh technologie, protože se týká prostředí pro život, úspěch a změny .

První věc, která upoutá pozornost, je IBM šumivé 123-metrů dlouhý, 12 metrů vysoká LCD obklady tunel vedoucí do nitra NYC orientační bod. "Živé" zeď se daří z okolního prostředí, vizualizaci a analýzu způsobu provozu odpovídající kvality ovzduší v okolí Broadway. To také ukazuje, solární potenciál každé střeše ve městě, finanční transakce a množství vody vytékající z hlavního vodovodu. Jako událost producent Lee Zelená jednoduše řečeno to, že myšlenka zřízení je "delegát pochopení" pro ", intrik a inspirovat" i ti nejméně technicky nadšencům.

Pokračovat ve čtení IBM THINK Exhibit napadne New Yorku, si klade za cíl inspirovat (video)

IBM THINK Exhibit napadne New Yorku, si klade za cíl inspirovat (video) původně objevila na Engadget na Pá. 30 září 2011 14:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj IBM | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat