neděle 25. září 2011

ET-shirt z España se stará o své srdce, mysl jeho noční způsoby (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/24/et-shirt-from-espana-looks-after-your-heart-minds-its-bedside-m/:
Španělsko - země Pasión, jamón ibérico a flamenco hází stylový solución k lékařské komunity cestu . Vědci z Universidad de Carlos III v Madridu vytvořila inteligentní et-shirt (vypadá spíš jako tílko pro nás) pro biomonitoring nemocničních pacientů. Nositelná, omyvatelné chaleco je vložen s elektrodami, které sledují jeho nositele životní funkce, a odnímatelné teploměrem a akcelerometr pro výběr teploty a data o poloze. Zvláštní v kapse GPS dongle je také používán lokalizovat osoby ", do dvou metrů chybou", ale tým plánuje začlenit tento majáku přímo do košile v budoucnu opakování. Testováno na kardiologické jednotce nemocnice v Madridu Universitario La Paz, spolupráce LOBIN (lokalizace a Biomonitoring prostřednictvím bezdrátových sítí v nemocnicích) projektu prototypu by mohla pomoci omezit pobyt v nemocnici, přináší SMS upozornění na off-site, spojené zdravotní personál. Ani slovo o tom, zda to bude nabízena ve velikostech S, M, L a XL, ale hej, alespoň, že černá je hubnutí. ¿Hablas Español? Pues, přeskočte přes přestávku video prohlídka tvarovým zařízení.

Pokračovat ve čtení ET-tričko z España hlídá vaše srdce, mysl jeho noční způsoby (video)

ET-shirt z España se stará o své srdce, mysl jeho noční způsoby (video) původně objevila na Engadget na so. 24 září 2011 21:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Ecouterre | zdroj Universidad de Carlos III v Madridu | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat