neděle 25. září 2011

Automatická Lady-bot vám pomohou zhubnout, bez ohledu na to love you

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/25/autom-lady-bot-will-help-you-lose-weight-love-you-regardless/:
Ach, tento malý Cutie je tak rozkošný - dokud se popírá si pizzu a sýrem hranolky. Automatická , 15-palcový mluvit droid jsme se poprvé zahlédl v loňském roce, je zpět a je k dispozici pro pre-order. Pomocí dotykové LCD obrazovky, hlad dieters vyzváni k zadání denní spotřebu kalorií a pohybové návyky -, na které robot bude reagovat laskavě udržet si motivaci. Díky sledování tváře schopnosti a killingly sladká smrt stare, Automatická vždy sleduje, které by mohly jen vás pocit viny, stačí přeskočit dip. Lady bot stojí 195 dolarů za vklad, 668,46 dolarů za zařízení a dalších 79,95 dolarů měsíčně, ale ranní ptáčata si ještě 6 měsíců zdarma a deset procent z měsíčního poplatku za uspořádání na internetových stránkách společnosti. Kritizovaný loď v roce 2012, zřejmě pomáhat hrozící apokalypse robot není zadarmo. Podívejte se na malou Autom v akci po přestávce.

Pokračovat ve čtení Automatická Lady-bot vám pomohou zhubnout, bez ohledu na to love you

Automatická Lady-bot vám pomohou zhubnout, milovat bez ohledu na původně objevila na Engadget na ne. 25 září 2011 12:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroj Intuitivní automatů as | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat