neděle 25. září 2011

Zeptejte se Engadget: nejvíce kompatibilní základní desky / komponenty pro Ubuntu Desktop?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/24/ask-engadget-most-compatible-motherboard-components-for-ubunt/:
Víme, že máte otázky, a pokud máte dost odvahy, aby požádal Světovou odpovědi, tady je na výstupu, aby tak učinily. Tento týden Zeptejte Engadget dotaz přichází k nám z Everestu, který není skeered ponořit prsty do moře Linux. Máte-li zájem zaslat poptávku na své vlastní, napište nám linku na prodeji [at] Engadget [dawt] com.

"Ahoj kluci! Stavím nový počítač s Ubuntu Linux v mysli, a napadlo mě, co se základní desky (nejlépe od společnosti Intel a ASUS, ale každý bude dělat renomované značky) Přeji doporučuji s velkou kompatibilitou pro věci, jako je Wi-Fi přímo z box? Kompatibilita s první nebo druhé generace procesorů Intel ® Core ™ i by bylo skvělé, moc. Díky! "

Každý, kdo má fušoval do Linux zná bolesti neslučitelnosti - to je cena, kterou platíme za to, kdo přesně chceme být - ale pokud máte nějaké potíže, bez doporučení, komentáře jsou otevřené!

Zeptejte se Engadget: nejvíce kompatibilní základní desky / komponenty pro Ubuntu Desktop původně objevila na Engadget na so. 24 září 2011 22:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat