neděle 25. září 2011

Podivná věda promiskuitní chobotnice

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/d9TEcFpvQPg/the-weird-science-of-promiscuous-squid.ars:

Chobotnice není vybíravý o tom, kde uplatnit své sperma: Obyvatelé volném moři se šíří velmi tenké, tolik druhů, že se krajní opatření, aby se ujistil, že plně využít partnera, když se najde jeden. Nyní vědci zkoumají hlubinné chobotnice v jeho přirozeném prostředí a zjistili, že tato zvířata se ani neobtěžoval zkontrolovat, zda jejich sympatizanty druhů členové mají nárok kamarády, nebo ne. Pomocí dálkově ovládaná vozidla, autoři zjistili, že jak muži tak ženy provádí stejný počet spermií paketů, což naznačuje, "mužský chobotnice běžně a bez rozdílu kamarád s oběma muži a ženy."

Na straně kladů, mohlo by to také oddálit zatčení: Mnoho nemocí oficiální názvy, které jsou zcela odlišné od těch, kterým veřejné zná. Nemoc se adermatoglyphia má mít jeden z těch, podivnější veřejnosti: ". Imigrační zpoždění nemoc" To proto, že osoby s touto poruchou nedokáží vytvořit otisky prstů. Vědci nyní identifikovali gen , který způsobí, že imigrace zpoždění, a zjistil, že má globální dopad na základní buněčný proces (RNA sestřih), ale je vyjádřena pouze v kůži. Schopnost obecný faktor produkovat takový zvláštně konkrétní vadu určitě hodí Weird Science zaměstnanců definice divný.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat