neděle 25. září 2011

Vyhlašujeme Výkonný debriefing: je třeba vědět, novinky, destilovaná

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KLLysba0cLQ/the-ars-technology-debriefing-the-best-way-to-get-the-weeks-top-news.ars:

Existuje jen tolik hodin za den, a tak mnoho dní v týdnu. Držet krok s nejdůležitějšími novinové články v týdnu může být obtížné, a nikdo nechce dostat do víkendu pocit, že mají nepřekonatelnou množství příběhů dohnat. Víme, že někteří z vás jsou, stejně jako nám: informace o drogách, a ty neustále starat o tom, že ze smyčky na čem opravdu záleží.

Jsme rádi, že oznámit výkonnému debriefing newsletter, které umožňuje ® Jednoduchost Citi. Výkonný debriefing je jednoduchý, ale i mocné. Každý týden redakce drátových a Ars Technica vybrat týden 10 nejlepších příběhů. Pak jsme udělat něco, co není běžné, že: si pálit ty příběhy do své čisté podstatě zprávy. Představte si sami sebe jako síla zprostředkovatele není čas na nesmysly. Během pouhých několika set slov každý týden, bude výkonný Briefing vám přesně to, co je to, co ten týden. Žádné upoutávky chcete dozvědět více, bez nadsázky. Naším cílem není nic menšího než dává vám hlavní zprávy v co nejkratší, nejvýstižnější formátu je to možné. Pro začátek vám přinášíme deset nejdůležitějších příběhů v týdnu na které se vztahuje Ars Technica a pevné, shrnul se k jejich potřeby znalosti určitých komponent.

I když jste ještě Vítejte Přečtěte si celý on-line příběhy, náš záměr s tímto e-mailu je, aby vám tun znalosti v malém balení. Registrace je jednoduchá. Nebudeme spam v seznamu, a pokud chcete odhlásit nebudeme dělat tak těžké, jak. Co vám je e-mail týdně, spolu s měsíčním retrospektivy: To nejlepší z Ars a pevné, destilovaná, přímo do složky Doručená pošta. Tam je, jednoduše, bez účinnější způsob, jak dohnat tento týden nejdůležitější novinky.

Registrace pro zasílání newsletteru:

Odebírat

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat