neděle 25. září 2011

Skytex licence ExoPC rozhraní pro řadu Skytab S Windows 7 tablet

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/25/skytex-licenses-exopc-ui-for-skytab-s-series-windows-7-tablet/:
ExoPC nemusí bowled lidé nad vlastním břidlice v loňském roce (nebo splnil svůj vlastní promise některé all-in-One PC letos v létě), ale společnost dělal produkci bezpochyby unikátní uživatelské rozhraní, které je od té doby snaží licenci k ostatním . Teď je to zjištěno, co se zdá být jeho první operátor v Skytex, který přijal vlastní dotykové vrstvy pro novou sérii Skytab S Windows 7 tablet. Stejně jako ExoPC sám, tohle balení 9,7-palcový displej kapacitní, ale vnitřní si upgrade na dual-core Atom N550 procesor, který je spojen s 2 GB DDR3 RAM a jak-přesto-nespecifikované množství úložného prostoru. ExoPC také popisuje konkrétní verzi UI jako "zvláštní vydání", i když to není předvádění příliš mnoho změn, jen zatím. Není slovo o ceně ještě jeden, ale tablet se začne dodávat začátkem října.

Pokračovat ve čtení Skytex licencí ExoPC rozhraní pro řadu Skytab S Windows 7 tablet

Skytex licence ExoPC rozhraní pro řadu Skytab S Windows 7 tablet původně objevila na Engadget na ne. 25 září 2011 07:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Skytex | Přeposlat | Komentáře

1 komentář:

  1. Skytex Licenses ExoPC UI Skytab S Series Tablet Windows only 7 9.7-inch capacitive display and expected by October

    Read more: http://www.tech.currentblips.com/2011/09/skytex-licenses-exopc-ui-skytab-s.html#ixzz1Yy3qHPYW

    OdpovědětVymazat