neděle 25. září 2011

Murata chce, aby se gauči brambor za ruku a do dálkového ovládání Twist

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/25/murata-wants-to-take-couch-potatoes-by-the-hand-and-do-the-remot/:
Viděli jsme Murata je marketing budoucnosti a to se buď Chubby Checker, nebo 90. let Helen Hunt film. Japonského výrobce elektroniky je uvařit flexibilní čidlem , které vám umožňují kroutit a křičet pokrčte tak, aby dálkové ovládání televize. Daboval Leaf Grip dálkové ovládání, prototyp UI design využívá speciální pyroelektrické efekt bez piezoelektrické film, který překládá kroucení do přepnutí, rychlé otáčení vyměnit video vstupy, ohýbání pro ovládání hlasitosti a rychlé ohýbání k moci nastavit zapnutí / vypnutí . Společnost je také vybaven non-clicker (které budeme dále označujeme jako "Twister") s fotovoltaický článek, což je možnost nabití - z muže jeskyně? Kinks v plánování stranou, vzorkové dodávky by měly být dodány někdy na jaře příštího roku. Ale předtím, než oni spěchají tento produkt se na trhu, můžeme navrhnout zahrnutí sportu vyvolané vztekem proti režimu?

Murata chce, aby se gauči brambor za ruku a do dálkového ovládání Twist původně objevila na Engadget na ne. 25 září 2011 16:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechCrunch | zdroj Murata | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat